De Mannenzanggroep De Wieker Hofzengers bestaat momenteel uit 8 enthousiaste zangers.

veurstelleDe groep zingt uitsluitend in het Maastrichtse dialect. Tijdens het optreden van de groep wordt het publiek, door middel van humoristische presentaties en acts, daadwerkelijk betrokken bij de show.
De Wieker Hofzengers brengen hun show tijdens diners en congressen van bedrijven en verenigingen. Daarnaast zijn zij eveneens te bewonderen tijdens carnavalszittingen, feestavonden en in verzorgingshuizen en instellingen.

Een greep uit de vele locaties waar De Wieker Hofzengers een graag geziene gast zijn:

Hotel Holiday Inn Crown Plaza te Maastricht; Chateau Neercanne te Maastricht; Chateau Houthem - St. Gerlach; Kasteel Erenstein te Kerkrade; Kasteel Vaalsbroek in Vaals; De Grote Hegge in Thorn; 't Klauwes in Wahlwiller; Chateau Holtmuhle in Tegelen; de Oranjerie in Roermond; de Maaspoort in Venlo; La Butte aux Bois te Lanaken (B) en nog vele anderen.

Daarnaast zijn zij ook te zien en te horen buiten de provincie Limburg en waren zij diverse malen te bewonderen in het buitenland.
Zij traden o.a. op in Hamburg, Montreux (Zwits), Kranjska Gora in Slovenië (met 2 TV-specials), Madrid, Barcelona, Lloret de Mar, Malgrat de Mar en Fenals in Spanje en onlangs nog weer in Kranjska Gora in Slovenië.
Een absoluut hoogtepunt voor de groep is het optreden geweest, december 1999, in het Bellagio hotel in Las Vegas. Tijdens dit optreden zijn meer dan 300 Amerikaanse touroperators helemaal uit hun dak gegaan. Een betere promotie voor Limburg is bijna niet mogelijk.

WH giel WH lerau WH jo
Giel Lerau Jo
WH eric  WH hub  WH Martin
Eric  Hub  Martin
 WH peter  WH richard  
 Peter  Richard